28.1.09

Talven ensimmäinen lenssu

Nettaliini kotiutui eilen sairaalasta ja oli ihanaa kuulla pienen riemua illalla! Annoimme Markon kanssa Netan nimpparilahjan: pienen pupun jossa on pienet pyörät alla, saa neiti kävelemään opittuaan vetää sitä perässään. Voi että! Siihen ei mene enää kuin hetki kun neiti tohottaa ympäri taloa :) Toinen lahja tekee vieläkin tuloaan Terälahden postiin, saa nähdä tuleeko koska?

Minuun on iskenyt talven ensimmäinen lenssu. Se on hiljalleen tehnyt tuloaan ja nyt nostaa itseään nenun päähän naureskelemaan.. Kurjaa.. Olen päättänyt nujertaa koko pöpön kahden päivän aikana! Lepoa ja paljon mehua! Nenu punoittaa niistämisestä mutta se saa olla ainoa merkki pienen äänen käheyden lisäksi. Grrrr!!

Pikku linnut ovat palanneet pihaan, piti jättää ikkuna auki makkarista että saan kuunnella niiden jutustelua. Muutama niistä on tänään käynyt koputtelemassa ikkunoita, sillä ne nauttivat selkeästi siitä että meidän hurja karvakolmikko jahtaa niitä lasin toisella puolella.. Meno vaan yltyy pienellä yllytyksellä :) Pieniä tiaisia näyttää suurin osa olevan, pari pulleaa sirkkua ja laudan alla aina välillä odottamassa take away-ruokaa: Sulo!
Koitan saada tirpoista kuvia, ne on tosin hirmuisen arkoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti