29.3.10

Keskiviikko on prinsessapäivä!

Keskiviikkona onkin hyvin erilainen ja koskaan kokematon päivä! Olen lupautunut ystävälleni malliksi valokuviin! Esittelen isojen tyttöjen juhla-asua joka on tehty hääpuvusta muokkaamaalla, näitä tuotteita ystäväni siis myy työkseen netissä. Matkustamme muutaman muun tyttösen kanssa Helsinkiin kuvauksiin jossa meidät meikataan ja opastetaan hymyilemään kameralle :) Meidät meikkaa käsittääkseni sama ihminen joka kuvaakin meidät mikä minusta on toisaalta vain hyvä asia, hän saa "työkaluistaan" mieluisat.

Tiistaina varmaankin käymme jo kampaajalla, pitää nukkua pää vähän kohollaan ettei kampaus mene pilalle.. Onnistuin tällä tavoin säilyttämän oman kampaukseni häiden jälkeen neljä päivää (kunnes päänahkani alkoi kutisemaan ja oli pakko pestä..) ja se sujui vallan mainiosti! Muistan kuinka häämme alkoivat kolmelta vaikka itse päivä alkoi jo ennen seitsemää! Minulle tehtii ihan tavallinen nuttura lämpörullilla tehdyillä kiharoilla ja meikattiin, aikaa meni siihen kolmisen tuntia.. Mutta ei maksanut koekampauksineen kuin 60 euroa Kampaamo Rastassa Kehräsaaressa.

Kuvauksissa käytetyn mekon saan itselleni, se on tehty mittojeni mukaan ja istuu todella hyvin. Painavahan se on, mutta on se kauniskin! Laitan siitä heti kuvaa kun tännekin kunhan mannekiinikuvat ovat julkaistu ystäväni sivuilla. Reilumpaa näin :) Mutta yllättäin se on minulle tyypillisen värinen: mustaa pitsiä violetilla satiinilla!

4 kommenttia:

 1. On varmasti hieno kokemus!
  Kuvia odotellessa :)

  Mukavaa rinsessa-päivää Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Oli mukava vaikkakin raskas päivä.. Ja kyllä jännitti kovasti! Jokaisessa kuvassa on ihan punehtuneet posket kun piti olla niin hermostuneena.. Onneksi nykyään on hyvät kuvankäsittelyohjelmat! Saan muutaman kuvan itsellenikin parin viikon päästä.

  Nyt vain pitää harjoitella mahdollista seuraavaa kuvausta varten itseluottamusta lisää sekä miettiä käsien paikkaa sekä rentouttamaan kasvot luonnolliseen hymyyn :)

  VastaaPoista
 3. Joko pian nähtäisiin kuvia?

  Anne

  VastaaPoista
 4. Ai niin, olen unohtanut ihan kokonaan! Yhden kuvan olen tässä vaiheessa saanut itselleni oikein järkyttävän isona paperiversiona. Skannaan sen ja laitan kuvan ;) Lisää kuvia odottelen sähköpostilla tulevaksi, kuvaaja nimittäin sai pienen tytön noin viikon päästä kuvauksista ja en ihmettele lainkaan ettei hän ole niitä kerinnyt käsittelemään. Ja minun kuvissa varmasti niitä virheitä saakin korjailla! hahhahhaa!!

  VastaaPoista