14.11.10

Uuden kodin laittoa

Olemme saaneet avaimet uuteen kotiin runsas viikko sitten ja olemme laitelleen kotia mieluisaksi sangen hiljalleen. Kiirusta kun meillä ei ole ja toisaalta remppailukin "maistuu paremmin" kun saa rauhassa laitella pintoja omaan tahtiin. Olemme aivan ihastuneita uuteen kotiimme ja huomaamattamme viihdymmekin usein kesken tapetin laiton uudella sohvalla jutustelemassa. Talossa on hyvä henki! :) Tällä tarkoitan sitä että kumpikin viihtyy siellä ja pienillä kompromisseilla saamme kodista sellaisen josta kumpikin pitää. Tapetit ovat vaihtuneet, sillä niitä mitä mielimme: olisimme saaneet odottaa jopa tammikuulle. Sovimmekin että otamme tapetit jotka ovat aivan erilaiset joita olimme ajatelleet ja niihin kyllästyttyämme vaihdamme ne uusiin. Uuden kodin ilme on sisällä yllättävän tumma! Pidämme elokuvien katselusta ja päätimmekin että olohuoneesta tulee sen vuoksi tummempi kuin koskaan aikaisemmin. Tässä hieman esimakua ennen ja jälkeen :)

Tässä asennamme olohuoneeseen punertavan pyökin tilalle vaaleaa laminaattia. Se olikin helppoa hommaa!

Ja tässä uusi lattia vieras- / ruokailutilassa. Eilen tapetoimme tämn huoneen, siitä kuvia myöhemmin..

Tässä laittelemme Bauhausissa myytävää tapettia seinään. Haasteellista, mutta loppusilaus on täydellinen! Kristallilappu jää ja siirrämme pienen lampun tilalle toisen samanlaisen kristallivalaisimen nykyisestä asunnostamme.

Tässä kuvia vanhalla pinnalla olevia keittiön kaapistoja. Olemme soitelleet muutamaan keittiökaapistoja myyviin liikkeisiin josko heidän kauttaan saisi uuden valkoisen pinnoituksen kaapistoon, mutta missään ei sellaiseen ole suostuttu, ainoastaan heidän oman malliston kaapeille sellaisen voisi tehdä. Nämä kaapit ovat n.2 vuotta vanhat ja täysin ehjät, mutta aivan väärän väriset.. Kaapeissa on jokin melamiini tms. pinnoitus jossa ei varmasi pysyisi mikään maalipinta kiinni vaikka hioisi ja pohjamaalaisi. Olemmekin ostaneet (yllätys, yllätys!) valkoista teippiä ja teippaamme pinnat uusiksi! Olemme tehneet näin aikaisemminkin :) Ihana hedelmäinen tapetti vaihtuu hopeiseen ja etsinnässämme on kiiltäväpintainen valkoinen ruokapöytä kokoa n.150x90. Haasteellisinta tähän mennessä..

Tässä muutamia kuvia, laitan lisää jahka saamme lamppuja kattoon ja valotuksen kuviin paremmaksi. Ja taidan ottaa kuvia kamera jalustalla, kummasti kädet tärisevät kun koittaa ottaa siistejä kuvia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti