3.1.10

Uuden vuoden tuulahdus

Uuden vuoden tuulahdus tuo tullessaan halun laittaa tumma makuuhuoneemme vaaleaksi! Pidän makuuhuoneestamme paljon sellaisena kun se tällä hetkellä on, mutta ainahan sen saa uudelleen tummaksi jos vaalea ei jostain syystä miellytäkään :) Edellisestä maalaus+tapetointi urakasta siellä on vasta vähän reilu kaksi vuotta.. uuuups.. Mutta sellaista se on, aina pitää kokeilla jotain uutta? Jotenkin huomaa että olen nyt ollut kohta vuoden työttömänä sekä pelkästään kotosalla ja alkaa kyllästyttämään nämä n.50m2?

Toimittajaltakin tuli ilmoitus ettei kotiamme kelpuutettukaan mihinkään hänen tarjoamaan lehteen. Kurjaa, mutta ymmärrettävää.. Meidän pieni kaksio ei oikeastaan ole kokonaisuutena kovin kaksinen, enemmänkin voi löytää joitain kivoja yksityiskohtia. Toivottavasti saan toimittajan ottamia kuvia kodistamme itselleni, lupaan laittaa niitä tänne blogiin kurkattavaksi.

Sitten mielipiteen kysymys: voiko hautausmaalle viedä hautakiven eteen jäälyhdyn joka on jäädytetty kakkuvuoassa? Veden joukkoon voisi laittaa vaikka vähän varpuja, pihlajanmarjaisia oksia tai muita luonnon aineksia antamaan vähän ilmettä. Mietimme tätä jouluna kun totesimme perheenjäsentemme haudan olevan.. tylsä? persoonaton? blaaaaaah? Kivessä on kultaiset tekstit ja pieni lasinen luukku johon saa kynttilän. Jotain paikka kaipaisi, meillä on sinne laitettuna myös ihan perinteinen hautalyhty joka on aivan liian iso, kamala mutta helppokäyttöinen.