27.1.10

Hiuksillekin jotain!

Löysin ihanan nettisivuston josta saa tilattua vaikka millaisia koruja tai vaikka hiussomisteita.. joihin nyt olenkin aivan hurahtanut! Tilasin itselleni muutaman koristeellisen pannan, klipsin sekä hatun. Muutaman olen saanut jo aikaisemmin lahjaksi ja pari ostanut KappHall:sta. En ole raaskinut marraskuisen värinpoiston jälkeen sävyttää tukkaani kuin vasta kerran, sen verran reppanat ne ovat olleet sen kampaajalla käynnin jälkeen! Kovasti käyttelen hoitoaineita yms. ja toivon hiusten jossain vaiheessa saavan vanhan mutta hyvän kuntonsa takaisin.


Kuvan keskimmäinen hattu sekä sen alla oleva klipsi + oikealla olevat pannat ovat niitä tilattuja tuotteita. Vasemmalle jäävät hattu sekä alla olevat klipsit ovat saatuja sekä itse ostettu.klipsejä olisi myös helppo valmistaa itsekin ja tarkoituksena olisikin jossain vaiheessa kokeilla kuumaliiman kanssa mitä kaikkea voisinkin saada aikaiseksi mm. helmien, sulkien, kukkien, nappien, pitsien, lasin kanssa


Mutta nämä jälkimmäiset ovatkin nyt jollainlailla hieman arkisemman oloisia ja huomaankin käyttäväni varsinkin näitä etualalla olevia rusetillisia melko usein :) Mutta vielä haluaisin keräillä tai valmistaa hiuskoristeita lisää, siskonikin on niistä nyt salakavalasti innostunut, ihan ohimennen tilannut muutaman pannan tänä aamuna.
Minulle saakin vinkata jos vastaavia hiuksiin asetettavia koristeita tuleekin vastaan!